Om G Teknik aps

Autoriseret VVS installatør

Vi er en Autoriseret Vvs Installatør virksomhed, som har base i Hillerød og udføre arbejde i Nordsjælland samt Københavns område for Erhvervs kunder som Private kunde.

Virksomhed er opstartet pr. 1 Januar 2017, af indehaver Goran Jovic som har erfaring fra tidligere stillinger som udførende energimontør, teknisk behandler ved nybyggeri, service leder samt projektleder på større projekter.

Om G teknik

Vi er en virksomhed der går op i vores udførelse af arbejde

Vi er en virksomhed der går op i vores udførelse af arbejde, og går op i altid at levere det bedste resultat. Vi udføre en bred vifte af opgaver inden for vvs branchen. Vi har stor erfaring inden for renoverings opgaver, typisk renovering af badeværelser eller komplette renoveringer af ældre huse hvor vi udføre helt nye vand, varme og afløbs installationer. Vi udføre udskiftning af din gamle

Fjernvarme installation, med et nyt optimeret Gemina Termix fjernvare unit. Eller udførelse af Varmepumpe installation, enten som udskiftning af gammel varmekilde eller udførelse af ny varmekilde. Luft til vand varmepumpe er højt effektive og lave omkostninger i drift samtidigt med at de gode for vores klima.

Er du træt af kalk i dine rør så levere og montere vi vandbehandlings anlæg fra Aqua Danmark, så du kan slippe for kalk i hjemmet. Det beskytter rør installationen, vaskemaskine/opvaskemaskine, hjælper med mindre rengøring og mindre kalk i badeværelset, samt at det beskytter dine armaturer. Eller skal vi hjælpe med udskiftning af dine gamle radiatorer, eller blot udskiftning af radiator ventiler. Dette giver en bedre opvarmning, samt at det giver en økonomisk besparelse i jeres energi forbrug til opvarmning af hjemmet.

Bor du i hus og vil undgå vandskade og rør brud så få installeret en Grohe Sense Guard vandvagt. Denne holder øje med dit vandforbug, hjælpe med at opdage mikrolækager som toiletter der løber eller armatur som drypper.

Derudover registrere den ved et pludseligt højt vandforbrug og lukker ned for vandet øjeblikkeligt så en påbegyndende vandskade bliver stoppet. Vi kan også være behjælpelige med at stå for totalt entreprisen ved din renoverings opgaver.

Alt dette og mere til. Så tøv ikke med at kontakte os hvis vi kan hjælpe med noget af det ovenstående eller se under vores ydelser for yderligere oplysninger.

Vi glæder os til at høre fra dem 

Vi er medlem af Tekniq Garanti